Blijven douchen tijdens verbouwing / renovatie

(t) 0180 - 46 55 82

  • Mobiele douchecabine

Huureendouchecabine.nl

 

 

Gaat u de badkamer verbouwen en wilt u toch thuis blijven douchen, dan heeft Huureendouchecabine.nl de oplossing. Wij verhuren mobiele douchecabines tegen zeer aantrekkelijke tarieven. U hoeft dus meer naar buren, vrienden, familie of uw sportvereniging, maar u kunt gewoon thuis blijven douchen.

De douchecabine kan in bijna ieder vertrek geplaatst worden (ook buiten). Als wij de douchecabine buiten of in schuur plaatsen dan raden wij u af dit in de winter te doen i.v.m. bevriezen van leidingen/slangen. Verder dient de cabine op een stabiele ondergrond geplaatst te worden.

Onze douchecabines zijn op diverse manieren aan te sluiten waardoor er voor vrijwel iedere situatie een oplossing is. Door het compacte formaat kunt u vrijwel altijd en overal douchen.

 

 

Douchecabines

douchecabine1douchecabine2

De douchecabines zijn;

  • gebruiksklaar
  • geheel demontabel
  • spatwaterdicht
  • van een goede kwaliteit
  • voorzien van een douchegordijn
  • in praktisch ieder vertrek plaatsbaar

De afmetingen van de douchecabines zijn;

  • L90cm x B90 cm x H200cm
  • L77cm x B77cm x H193cm

Tarieven

Huurperiode Prijs
1 week € 100,00
2 weken € 160,00
3 weken € 190,00
4 weken € 210,00
5 weken of langer op aanvraag

Bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. bezorgkosten.

 

 

Bezorgkosten

Het tarief is € 50,00 incl. BTW voor het bezorgen en ophalen binnen een straal van 50 km. Woont u buiten een straal van 50km, vraag dan naar onze scherpe bezorgtarieven. De afstand wordt gemeten vanaf ons vestigingsadres te Ridderkerk.

 

 

Borg

Bij het plaatsen van de douchecabine dient u een borg van € 100,00 contant te voldoen. Deze voornoemde kosten zijn eventueel te verrekenen met de huurkosten.

 

 

Aansluiten van de douchecabine

Op de plaats waar de douchecabine komt, dienen voor zowel koud als warm water aansluitpunten aanwezig te zijn (knelkappen 12 ,15 of ½ duim binnen- of buitendraad). Mocht dit niet het geval zijn en moeten er leidingen verlegt worden of er moeten andere aanpassingen gemaakt worden dan kunnen wij dit voor u uitvoeren. Indien de afvoerleiding te hoog zit, dient er een pompje te worden geplaatst. De huurprijs van dit pompje bedraagt € 25,00 incl. BTW per week. Voor een passende prijsopgave en/of reservering kunt u contact met ons opnemen.

Loodgieters- en Installatiebedrijf
Gebroeders Heester VOF

Huureendouchecabine.nl

Voorzand 27
2984 BH RIDDERKERK

Gebroeders Heester

(email) info@gebroedersheester.nl

(tel) 0180 - 46 55 82

(www) gebroedersheester.nl

Huureendouchecabine

(email) info@huureendouchecabine.nl

(tel) 0180 - 46 55 82

(www) huureendouchecabine.nl

© 2008 Gebr.Heester. All Rights Reserved.

Gebr. Heester maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke service te bieden. Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.